Menu
Your Cart

Nutura

Extra krachtige formule. B12 is positief voor lichaam en geest. Goed voor zenuwstelsel, energie, concentratie en geheugen. Beschrijving NUTURA®  B12-500  (vh. vitamist B12-500) In het snelle tempo van de wereld van vandaag is het belangrijk voor voldoende B12 in uw voedin..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Het is van belang te zorgen voor voldoende anti-oxidanten in onze voeding. Beschrijving NUTURA®  ANTI-OXIDANT  (vh. vitamist anti-oxidant) We zien het niet, maar in ons lichaam wordt voortdurend oxidatieve schade aangericht. Gewoonlijk wordt die schade veroorzaakt door giftige v..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Uw steun bij situaties van stress en inspanning. Beschrijving NUTURA®  B-CalmPlex™  (vh. vitamist b-calmplex) De combinatie van B-vitaminen én rustgevende kruiden maken deze spray tot een krachtig middel tijdens drukke werkzaamheden en innerlijke onrust. De verschillende B-vi..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
B12 is positief voor lichaam en geest. Goed voor zenuwstelsel, energie, concentratie en geheugen. Beschrijving NUTURA®  B12-60  (vh. vitamist B12-60) In het snelle tempo van de wereld van vandaag is het belangrijk voor voldoende B12 in uw voeding te zorgen. Een snelle en e..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Een bijzonder complex voor een goede ondersteuning van de natuurlijke weerstand Beschrijving NUTURA®  C+ZINK   (vh. vitamist c+zink) Deze vernieuwde formule bevat nu vitamine C uit organic Amla-extract. Amla staat ook bekend als Indian Gooseberry, of Indiase kruisbes en bev..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Voor een goede botsamenstelling en het zenuwstelsel - Een goede leverancier van vitamine D, Calcium en Magnesium. Beschrijving NUTURA®  CALMAG™  (vh. vitamist calmag) De voordelen van deze unieke nutriëntenspray zijn tweeledig. Als eerste dient NUTURA® CalMag als "multi-kruiden"..
€25,95
Excl. BTW:€23,81
Het is van belang te zorgen voor voldoende anti-oxidanten in onze voeding.  Beschrijving NUTURA®  E+SELENIUM  (vh. vitamist e+selenium) Vitamine E is een vetoplosbare vitamine met een anti-oxidatieve werking. Vitamine E helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Uitvoerig bestudeerde en veel toegepaste kruiden voor het afweersysteem. Beschrijving NUTURA®  ECHINACEA+G  (vh. vitamist echinacea+g) NUTURA® Echinacea+G.  De G staat voor Goldenseal (Hydrastis). Maar dat is nog niet alles wat u er in terug kunt vinden. Het bevat ook een g..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Geeft 'lucht' en laat u vrijer ademen Beschrijving NUTURA®  EX.O™  Ex. O is een uniek en exclusief mengsel van kruiden die behulpzaam zijn om vrijer te ademen. Het heeft een gunstige invloed op gezonde luchtwegen, schone en heldere sinussen en een opgeluchte neus. Laat NUTURA® ..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Draagt bij tot de groei van het ongeboren kind en heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Beschrijving NUTURA®  FOLACIN  (vh. vitamist folacin) Folaat, folacine, foliumzuur, vitamine B9 en B11 zijn veelvoorkomende namen voor één vitamine uit de B-complex groep.  D..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Al ruim 5000 jaar gebruiken de Chinezen het extract van de bladeren, vruchten en bast van de Ginkgo bilobaboom. Beschrijving NUTURA®  GINKGOSPRAY™  (vh. vitamist ginkgomist) GinkgoSpray™ laat de kracht van de oudste en sterkste boom ter wereld, de Ginkgo biloba, voor je werken. ..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Voor het behoud van een natuurlijke gezonde slaap *. Beschrijving NUTURA®  heeft een geheel nieuwe formule ontwikkeld die een natuurlijke en gezonde slaap bevordert *. "GOODNIGHT" bevat de maximale toegestane dosis voor voedingssupplementen van 0,299 mg melatonine, maar daarnaast heb..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 37