Ionic Minerals Spray

Koop nu !
  • Beschrijving
  • Productspecificaties

NIEUW

Een complex van ionische en electrolitische mineralen in opgeloste vorm.

 

Voedingssupplement zonder bind- of vulmiddelen.

 

Met mint als natuurlijke smaakstof en stevia als plantaardige zoetstof.

 

Klik op de TAB 'Productspecificaties' voor een overzicht van alle ingrediënten.

 

 

De NUTURA® IONIC MINERALS SPRAY is een unieke mineralenspray met een breed complex van ionische mineralen voor een ultieme opname van de meest essentiële elementen.

Alle mineralen in NUTURA® IONIC MINERALS zijn geïoniseerd en komen onderling in de juiste balans voor. Juist door deze natuurlijke balans vermijdt men het teveel van het ene element wat kan leiden tot een onbalans bij het andere.

In geïoniseerde vorm zijn de sporenelementen in de NUTURA® IONIC MINERALS Spray het meest geschikt om goed opgenomen te worden op celniveau. En doordat de elementaire mineralen zo klein zijn, kunnen ze zelfs door het slijmvlies direct in het bloed worden opgenomen.

Geïoniseerde mineralen zorgen voor een betere elektrische geleiding, communicatie tussen onze cellen en de primaire lichaamsfuncties. Voedingstoffen worden daardoor beter ondersteund om daar te komen waar zij het meest nodig zijn.

De ionische mineralen in de NUTURA® IONIC Minerals-spray zijn volledig biologisch beschikbaar. Door deze vorm kunnen kleinere doseringen optimaal en veilig worden gebruikt. Via de ultieme opnamemethode komen de mineralen op celniveau in ons lichaam en worden ze gebruikt bij honderden processen.

NUTURA® IONIC MINERALS bevat alle wettelijk toegestane mineralen in de best opneembare vorm

Mineralen hebben de eigenschap zich te binden aan andere elementen. Ionische mineralen zijn specifieke ongebonden elementen met een electrische lading in een oplossing, in dit geval water. De minerale deeltjes zijn nog kleiner dan een nanometer. NUTURA® IONIC MINERALS SPRAY bevat 100% in water opgenomen ionische elementaire mineralen in de biologisch beschikbare vorm.

Het belangrijkste punt voor absorptie van een mineraal is je ervan te verzekeren dat het in ionische vorm is. Hierbij is de belangrijkste factor dat het mineraal ongebonden is waardoor het herkend, opgenomen en verwerkt kan worden. Als zodanig kunnen kleinere, veilige en optimale doseringen worden gebruikt.

De mogelijkheid van het lichaam om een mineraal te benutten is primair een kwestie van afmeting van de grootte van de deeltjes en de opneembaarheid, oftewel de biologische beschikbaarheid. Indien de deeltjes klein genoeg zijn, dan is het niet alleen in staat tot opname in het lichaam, maar het bereikt ook absorptie op celniveau. Dit is de sleutel tot volledig gebruik van de voordelen en het nut van deze nutriënten.

Omdat de wateroplosbare mineralen niet afhankelijk zijn van spijsverterings- of enzymatische functies zijn ze bijzonder nuttig als dagelijks supplement met name voor ouderen en anderen die behoefte hebben tot suppletie van deze belangrijke mineralen.

De NUTURA® IONIC MINERALS Spray is vrij van suikers, gluten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en dierlijke bijproducten. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Bevat een complex van: calcium, magnesium, boron, chroom, koper, jodium, ijzer, mangaan, molybdeen, fosfor, kalium, seleen, silicium, zwavel (msm), zink, chloor en natrium.

                     Bij Vitaspray krijgt u altijd meerstukskorting.

 

Graag hadden wij u meer informatie over dit product en zijn ingrediënten gegeven. Nieuwe Europese regelgeving staat dit (web)winkeliers echter helaas in brochures en op commerciële websites niet toe. Persoonlijk mogen wij u nog steeds wel adviseren. Voor advies kunt u ons daarom altijd mailen.  Meer informatie over de ingrediënten van deze spray kunt u lezen in het ingrediëntenoverzicht alwaar tevens adressen van (wel toegestane) informatieve websites te vinden zijn.

 

Gebruiksaanwijzing

 

Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Samenstelling

Ingrediënten / Hoeveelheden

Per dagdosering (= 8 pufjes)

% RI*

Een complex van ionische en electrolitische mineralen in opgeloste vorm.

 

**

* RI=Referentie inname - ** Geen RI vastgesteld

 

Ingrediënten

 

Gezuiverd water; oplosmiddel: glycerol (vegan); emulgator: acaciagom; natuurlijke smaakstof: mint; conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: citroenzuur; natuurlijke zoetstof: steviolglycosiden (stevia); calcium (calciumchloride); magnesium (magnesiumchloride); boron (boorzuur); chroom (chroomchloride); koper (kopersulfaat); jodium (kaliumjodide); ijzer (ijzersulfaat); mangaan (mangaanchloride); molybdeen (natriummolybdaat); phosphorus / fosfor (kaliumfosfaat; kalium (kaliumchloride); selenium natriumseleniet); silicium (siliciumdioxide); zwavel (methylsufonylmethaan - msm); zink (zinkchloride); chloride; natrium.

 

Overige informatie

 

Nutura®  -  IONIC MINERALS, VOEDINGSSUPPLEMENT SPRAY - 13,3 ml

 

BELANGRIJK

 

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.  Wel kunnen wij u assisteren bij uw keuze, mail voor advies naar info@vitaspray.nl


 

      Nutura Ionic Minerals spray.                Bij Vitaspray krijgt u altijd meerstukskorting.