Vitamine B12 Spray/500 mcg

Nutura Vitamist Karemor
Koop nu !
  • Beschrijving
  • Productspecificaties

 

Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende vitamine B12 in uw voeding.

De Nutura B12 spray is er in 2 doseringen: hoog (60 mcg/dag) of superhoog (500 mcg/dag). Let op bij het maken van uw juiste keuze bij het plaatsen in het mandje.

 

Voedingssupplement zonder bind- of vulmiddelen.

Bevat mint als natuurlijke smaakstof en stevia als plantaardige zoetstof.

Klik op de TAB 'Productspecificaties' voor een overzicht van alle ingrediënten.

 

In het snelle tempo van de wereld van vandaag is het belangrijk voor voldoende B12 in uw voeding te zorgen. Een snelle en efficiënte methode is de Nutura vitamine B12 spray.

Om vitamine B12 via het normale spijsverteringskanaal te kunnen opnemen, scheidt de maag een speciale spijsverteringsstof uit, de zgn. "intrinsieke factor". Zonder deze stof kan vitamine B12 niet in het menselijk lichaam worden opgenomen. Door de spraymethode omzeilt de Nutura B12 spray de maag en het verdere spijsverteringskanaal en voorziet in een gemakkelijke, directe absorptie via het mondslijmvlies. Ook mensen met een verminderde intrinsieke factor kunnen met de Nutura spray dus gewoon vitamine B12 opnemen. Vanwege de opname direct via het mondslijmvlies, waarbij geen intrinsieke factor nodig is, is de Nutura vitaminespray daarom een goed alternatief voor vitamine B12-injecties.

Vitamine B12 vervult vele belangrijke functies in het menselijk lichaam. Zo is het van belang voor de vorming van rode bloedcellen en heeft het een gunstige invloed op het celdelingsproces. Ook heeft het een rol in de productie en afbraak van homocysteïne en een positieve invloed op het immuunsysteem.

De psychologische effecten van B12 zijn onder meer de bijdrage aan de geestelijke veerkracht. Het is goed voor het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Vitamine B12 is gunstig voor een goede geestelijke balans en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vegetariërs wordt aangeraden extra op te letten of zij wel voldoende B12 via hun voeding tot zich nemen. B12 wordt namelijk uitsluitend in grote hoeveelheden aangetroffen in voeding van dierlijke oorsprong, zoals lams-, rund- of orgaanvlees en vis. Deze Nutura vitamine B12 60 mcg. spray is als dagelijkse aanvulling bijzonder geschikt voor vegetariërs. Voor een groter behoefte aan B12 is deze ook verkrijgbaar in de krachtige 500 mcg formule.

Bevat: Vitamine B12 (methylcobalamine).

 

 

     Nutura Vitamine B12 spray - Extra hoge dosering Extra krachtige formule - Vitamine B12 - 500 mcg per dagdosering Bij Vitaspray krijgt u altijd meerstukskorting.

 

 

Graag hadden wij u meer informatie over dit product en zijn ingrediënten gegeven. Nieuwe Europese regelgeving staat dit (web)winkeliers echter helaas in brochures en op commerciële websites niet toe. Persoonlijk mogen wij u nog steeds wel adviseren. Voor advies kunt u ons daarom altijd mailen.  Meer informatie over de ingrediënten van deze spray kunt u lezen in het ingrediëntenoverzicht alwaar tevens adressen van (wel toegestane) informatieve websites te vinden zijn.

 

 

Gebruiksaanwijzing

 

Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Samenstelling

Ingrediënten / Hoeveelheden

Per dagdosering (= 8 pufjes)

% RI*

Vitamine B12

500 µg

20000

* RI=Referentie inname

 

Ingrediënten

 

Gezuiverd water; plantaardige glycerine; emulgator: acaciagom; plantantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia); natuurlijke smaakstof: mint; conserveermiddel: kaliumsorbaat; methylcobalamine (vitamine B12).

 

Overige informatie

 

NUTURA  -  B12-500, VOEDINGSSUPPLEMENT SPRAY - 13,3 ml

 

BELANGRIJK

 

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.  Wel kunnen wij u assisteren bij uw keuze, mail voor advies naar info@vitaspray.nl


       

Gerelateerde Producten