VitaFerrum (IJzer) Spray

Nutura Vitamist Karemor
Koop nu !
  • Beschrijving
  • Productspecificaties

 

Het eerste vloeibare ijzer-voedingssupplement in sprayvorm voor orale absorptie!

 

Voedingssupplement zonder bind- of vulmiddelen.

Bevat als natuurlijke smaakstof mint en stevia als plantaardige zoetstof.

Klik op de TAB 'Productspecificaties' voor een overzicht van alle ingrediënten.

 

IJzer is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Het is een bestanddeel van hemoglobine, een onderdeel van de rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof van de longen naar de weefsels van alle lichaamsdelen en zijn daarom voor het lichaam van groot belang.

IJzer helpt bij de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en is goed voor een normaal zuurstoftransport in het lichaam. IJzer draagt ook bij aan de aanmaak van cellen en weefsels en ondersteunt het immuunsysteem. Verder activeert het je natuurlijke energie in het lichaam en kan het gebrek aan energie helpen verminderen. En draagt zo bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid.

Wanneer u niet voldoende ijzer uit de voeding haalt, kan een ijzersupplement te adviseren zijn. Helaas wordt de (na)smaak van de ijzersupplementen in pilvorm over het algemeen als onaangenaam ervaren. Dit geldt echter niet voor de Nutura Vitaferrum ijzerspray, deze heeft een lekkere mintsmaak. Net zo min geeft deze spray maag- of darmstoornissen die bij ijzersupplementen in pilvorm nog wel eens voor willen komen.

Een aantal van de specifieke voordelen van Nutura Vitaferrum Spray t.o.v. klassieke (pil) ijzersupplementen zijn:

Vitaferrum heeft een veel hoger absorptie (opname) gehalte en de biologische beschikbaarheid van Vitaferrum is 2 tot 3 maal hoger dan bij andere ijzerbronnen. Het heeft geen negatieve invloed op de biologische beschikbaarheid van andere mineralen en geeft geen risico van ijzeroverbelasting en is bijzonder veilig. Vitaferrum wordt in de mond opgenomen en geeft dus geen maag en darmstoornissen wat bij ijzertabletten wel voor kan komen en niet onbelangrijk, Vitaferrum geeft geen ijzer(na)smaak, maar een lekkere mintsmaak.

Bevat o.a.: ijzer-glycinaat (natriumferedetaat).

 

     Nutura Vitaferrum. IJzersupplement in een spray.                Bij Vitaspray krijgt u altijd meerstukskorting.

Graag hadden wij u meer informatie over dit product en zijn ingrediënten gegeven. Nieuwe Europese regelgeving staat dit (web)winkeliers echter helaas in brochures en op commerciële websites niet toe. Persoonlijk mogen wij u nog steeds wel adviseren. Voor advies kunt u ons daarom altijd mailen.  Meer informatie over de ingrediënten van deze spray kunt u lezen in het ingrediëntenoverzicht alwaar tevens adressen van (wel toegestane) informatieve websites te vinden zijn.

 

 

Gebruiksaanwijzing

 

Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 3sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Samenstelling

 

Ingrediënten / Hoeveelheden

Per dagdosering (= 8 pufjes)

% RI*

IJzer (Ferrazone)

5 mg

37

Bevat bioflavonoïdenextract uit rozenbottel (30 µg).
* RI=Referentie inname

 

Ingrediënten

 

Gezuiverd water; oplosmiddel&zoetstof: plantaardige glycerine; natuurlijke smaakstof: mint; Ferrazone ferric-natrium-edelaat (ijzer); emulgator: acaciagom; conserveermiddel: kaliumsorbaat; d-alpha-tocopherylacetaat (Vitamine E); plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia).

 

Overige informatie

 

NUTURA  VITAFERRUM™  (IJZER), VOEDINGSSUPPLEMENT SPRAY - 13,3 ml

 

BELANGRIJK

 

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.  Wel kunnen wij u assisteren bij uw keuze, mail voor advies naar info@vitaspray.nl


Gerelateerde Producten