Vitamine D3 Spray

Nutura Vitamist Karemor
Koop nu !
  • Beschrijving
  • Productspecificaties

 

De rol van Vitamine D wordt steeds belangrijker.

 

Voedingssupplement zonder bind- of vulmiddelen.

Bevat mint als natuurlijke smaakstof en stevia als plantaardige zoetstof.

Klik op de TAB 'Productspecificaties' voor een overzicht van alle ingrediënten.

 

De aanmaak van vitamine D wordt hoofdzakelijk geactiveerd door zonlicht op de huid. Het wordt in het algemeen onvoldoende verkregen via de voeding. De laatste decennia hebben grote veranderingen gebracht in de dagelijkse leef en eetgewoonten. We werken meer binnenshuis, reizen per auto of trein, sporten binnen in fitnesscentra, computergames, artsen/dermatologen adviseren zonlicht op de huid zoveel mogelijk te vermijden en we dragen kleding die ± 95 van ons lichaam bedekt. Bij kunstlicht en achter glas wordt in de huid geen vitamine D3 aangemaakt.

Frappant detail is dat een recent onderzoek laat zien dat de bevolking van het zonnige Miami grote vitamine D-tekorten vertoont. Dit alles onder de invloed van onvoldoende zonlicht op de huid.

De rol van vitamine D wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor de meest bekende risicogroepen zoals ouderen, jonge kinderen, zwangere en gesluierde vrouwen, maar zelfs voor de gehele bevolking wordt het duidelijk dat vitamine D een belangrijke rol in het lichaam speelt.

Vitamine D is een belangrijke vitamine voor vele lichaamsfuncties. Zo draagt het bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding en de instandhouding van normale botten en is het belangrijk voor sterke tanden. Maar vitamine D is ook goed voor de spieren. Verder heeft het een gunstige invloed op het celdelingsproces en ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

Bevat o.a Vitamine D3

 

 Nutura Vitamine D3 spray              Bij Vitaspray krijgt u altijd meerstukskorting.

 

Graag hadden wij u meer informatie over dit product en zijn ingrediënten gegeven. Nieuwe Europese regelgeving staat dit (web)winkeliers echter helaas in brochures en op commerciële websites niet toe. Persoonlijk mogen wij u nog steeds wel adviseren. Voor advies kunt u ons daarom altijd mailen.  Meer informatie over de ingrediënten van deze spray kunt u lezen in het ingrediëntenoverzicht alwaar tevens adressen van (wel toegestane) informatieve websites te vinden zijn.

 

 

Gebruiksaanwijzing

 

Voor het eerste gebruik - druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Waarschuwing

Niet geschikt voor gebruik door kinderen t/m de leeftijd van 10 jaar.
Voor andere toepassingen of doseringen vraag advies aan arts of deskundige.

 

Samenstelling

Ingrediënten / Hoeveelheden

Per dagdosering (= 8 pufjes)

% RI*

Vitamine D3

25 µg (mcg) (= 1000 IU)

500

* RI=Referentie inname

 

Ingrediënten

 

Gezuiverd water; oplosmiddel & zoetstof: plantaardige glycerol; natuurlijke smaakstof: mint; emulgator: acaciagom; plantaardige olie (MCT); plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia); conserveermiddel: kaliumsorbaat; cholecalciferol (vitamine D3).

 

 

Overige informatie

NUTURA®  VITAMINE D3, VOEDINGSSUPPLEMENT SPRAY - 13,3 ml

 

BELANGRIJK

 

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.  Wel kunnen wij u assisteren bij uw keuze, mail voor advies naar info@vitaspray.nl

 

DISCLAIMER: Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie over de gebruikte ingrediënten, samenstelling, hoeveelheden en percentages van de ADH in de Nutura sprays zo juist mogelijk weer te geven. Tussentijdse wijzigingen in de productsamenstelling en wijzigingen in de wetgeving t.a.v. Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden, blijven echter mogelijk. De gegevens zoals hier weergegeven zijn daarom onder voorbehoud van typefouten en genoemde wijzigingen. Twijfelt u aan de juistheid van deze gegevens, neemt u dan even contact met ons op via info@vitaspray.nl.

 

Gerelateerde Producten