Vaste lage prijs in onze Nutura webshop - Profiteer ook van de meerstuks- en vaste gebruikerskorting.

banner-meerstuks-korting-1

 

Al vanaf het begin van de jaren tachtig zijn de vitaminesprays in de Verenigde Staten op de markt. Sinds 1996 verkoopt Vitaspray deze revolutionaire sprayvitaminen op de Europese markt onder de naam Vitamist Sprays, kortweg Vitasprays. In 20 jaar tijd zijn de vitaminesprays een begrip geworden en vinden ze hun weg naar duizenden gebruikers in Nederland en in de rest van Europa. Begin 2016 is de naam van de sprays veranderd in Nutura Vitaminespray.

De adviesverkoopprijs van de Vitaminesprays is € 20,95*, maar voor bestellingen via onze website hebben wij de Vitasprays blijvend in prijs kunnen verlagen en kosten zij € 19,99* per stuk. Op deze prijs geldt vervolgens de meerstuks- en vaste gebruikers korting.


* m.u.v. B12-500, GrapeSeed, PineBark, CalMag, Shape Up, HerbalReleaf, Optic+, SeaSpray, NoniMist, St.Janskruid. Voor deze sprays gelden de nieuwe prijzen zoals vermeld bij die sprays.

 

Meerstukskorting

Naast de vaste lage prijs van € 19,99 kennen wij onze meerstukskorting voor bestellingen in onze internet webshop.

Bij bestelling van minimaal 3 sprays ontvangt u 3% extra korting.

Bij bestelling van minimaal 6 sprays ontvangt u 6% extra korting.

Bij bestelling van minimaal 10 sprays ontvangt u 10% extra korting.

Uw Vitasprays* kosten dan nog slechts € 17,99 p.st.

 

Vaste gebruikers loyaliteitskorting

Vaste gebruikers profiteren het meest van onze nieuwe kortingen. Wij zien u als vaste gebruiker wanneer u minimaal 1x per maand een bestelling van minimaal één spray bij ons plaatst. Bij elke bestelling ontvangt u per e-mail een kortingscode. De vouchercode geeft u 5% korting op uw volgende bestelling, ongeacht de grootte van uw bestelling, en komt bovenop de meerstukskorting. Om uw 5% vaste gebruikers loyaliteitskorting te gebruiken, vult u eenvoudig de code die u per e-mail is toegezonden in op het bestelformulier op onze site. De korting wordt dan, mits binnen 30 dagen gebruikt, direct verrekend. De korting geldt vanaf uw tweede bestelling. Bij elke volgende bestelling ontvangt u een nieuwe vouchercode. Bent u een enthousiate sprayer dan kosten uw sprays u met de 10% meerstuks- en de 5% vaste gebruikers loyaliteitskorting nog slechts € 16,99* p.st.

Uw Vitasprays* kosten dan nog slechts € 16,99 p.st.

 

 

* m.u.v. B12-500, GrapeSeed, PineBark, CalMag, Shape Up, HerbalReleaf, Optic+, SeaSpray, NoniMist, St.Janskruid. Voor deze sprays gelden de kortingspercentages over de nieuwe prijzen zoals vermeld bij die sprays.

 

 

 

Vaste gebruikers profiteren het meest van  de korting !